Tijdens de Corona lockdown ging ik van start om elke dag

een erotisch verhaal te schrijven. Altijd met een vleugje humor er in verweven.

Sommige van deze zijn expliciet en erg opwindend, andere zijn meer verhalend.

Enkele van deze verhalen kun je hieronder vinden, via de shop kan je het e-book aankopen met nog meer erotische verhalen.

Het je een idee, startzin of fantasie voor een verhaal,

mail me deze gerust door en ik maak er voor jou een verhaal van.


Geniet van de erotische verhalen én van elkaar!Mondmaskersex ten tijde van Corona:

 

Corona stopt niet de passie in de mens, ook in deze tijden is er lust.

Beiden hadden ze zin en mailden hieromtrent.

Zin ja, maar we moeten afstand houden! De angst zat er goed bij hem in.

Heb je mondmaskers liggen?

Condooms?

Handgel?

Papier?

Een vluggertje kon misschien nog net in corona tijden.

Het script werd besproken:

Oké binnen komen, 1,5 meter afstand houden, dan ga je op je knieën zitten met je achterste omhoog en neuk ik je. Eerst zacht en dan heviger en dieper en dan weer afstand.

Hij was bezorgd om besmetting maar ook als ze er wel echt deugd van zou hebben, of ze er van zou genieten en als het niet te kort zou zijn. Of ze erna wel nog zou willen seks hebben met hem.

Ze lachte, zelf nam ze ook wel haar voorzorgen maar hoe kun je afstand houden als je diepe stoten ontvangt?

Ze fantaseerde en zag het beeld al voor haar: ze zag hen beiden ‘mondmaskersex’ bedrijven, de deur stond op een kier en hij kwam binnen met zijn mondmasker op, ontsmette zijn handen en ging naar de slaapkamer waar ze op handen en knieën was gaan zitten, haar achterwerk omhoog met ontsmette handen, condooms naast haar en haar mondmasker op.

Ze lachte, hij ook maar door de mondmaskers was dit niet te zien.

Hij maakte zijn riem los, knoopte zijn broek los, liet deze zakken op zijn enkels, kwam dichterbij haar achterwerk en ze voelde hoe hard hij al was. Hij liet zijn slip zakken en schuurde een paar keer weg en weer langs haar schaamlippen, deed een condoom om en zocht hem een weg naar haar gaatje.

Hij merkte dat ze al vochtig stond, hij kwam bij haar binnen en ze voelde hoe hard hij was, hoe opgewonden ze samen waren. Enkele stoten later zei hij sorry, ik hou het echt niet meer.

Een hele dag had hij al gefantaseerd hoe de seks zou zijn in Corona tijden.

Vluchtige passie, even klaarkomen en dan terug naar de dagelijkse realiteit.
De bel ging en daar stond ze dan in het portier met enkel haar badjas aan, openvallend, losjes om haar heen. Haar haren waren nog nat van de douche.

Hij kwam binnen en ze kuste hem op zijn wang. Ze had het heet. Zijn vingers hadden koud merkte ze op toen hij haar voorzichtig aanraakte.

Hij excuseerde zich voor zijn koude handen maar het voelde heerlijk die koude tegen haar hete lichaam. Ze kon nog net geen sissend geluid horen zoals water op een warmtebron verdampt.

PPPSssstttttt

 

Allebei hadden ze hierover gefantaseerd, hoe zou het deze keer zijn? Zouden ze deze keer samen komen?

Zou er meer te voelen zijn? Of was het pure lust?

Hij deed zijn kleren af, ondanks dat hij het koud had voelde hij de opwinding.

De opwinding van een nieuw avontuur.

Ze zat ondertussen ondeugend op de tafel, spelend met de riem van haar badjas. Hier had ze al lang over gefantaseerd.
De knollen boer rijdt zijn trekker van het land....

 

Hij ziet beweging in het maïsveld net naast zijn land.

Het is een verliefd koppeltje dat aan het stoeien is en hij besluit om nog even te wachten om naar zijn erf te rijden, eerst op de voorste rij genieten van dit showspel.

Ze zijn nog maar pas begonnen met kussen maar er komt vast meer van.

Het gebeurt wel vaker dat er hier stoeipartijen zijn en voor de knollenboer is het live seks, geen webcam toestanden maar hij heeft perfect zicht zonder dat ze het zien en nog eens gratis ook.

De Kleenex staan al klaar.

Hij opent zijn broek om zijn 'knolletje' uit te halen, wat trouwens zijn favoriete benaming is 'van knolletje tot knol' om het in zijn boerentermen te zeggen.

Het koppeltje ontdoet zich van kleren en de boer is aan het masturberen.

Hij staat met zijn trekker midden op zijn land met zijn knol in zijn handen te trekken.

Ondertussen is het koppeltje zich op enkele meters van hem in verschillende standjes aan het plooien.

Het uitzicht is fenomenaal en hij geniet met volle teugen, alsof hij zelf erin is betrokken.

Al snel is het oogsttijd en worden de zakdoekjes erbij gehaald.

Plots rinkelt zijn gsm en hij neemt geschrokken op. Het is zijn vrouw om te laten weten dat het eten klaar is. 'Ik kom!' antwoord hij en haakt in.
De bel ging, ze verwachtte hem en opende snel de deur. Ze liepen naar de keuken, praten wat en hij liet ineens haar broek zakken. Ze voelde een kriebel opkomen, dit had ze niet verwacht.
Hij keek haar aan en lachte, zakte tergend langzaam naar beneden en streelde zachtjes over buik, naar haar benen en over haar slipje. Hij merkte meteen dat ze meer wou, ze lachte toen hij opkeek en hij besloot om haar te laten genieten. Hij nam met zijn wijsvingers de zijkanten van het slipje vast en bracht het langzaam naar beneden. Zet je maar neer, zei hij op een vriendelijke maar toch bevelende toon.
Ze ging zitten zonder broek en slipje aan en met enkel nog haar bh en shirt nog aan. Hij knielde voor haar neer en duwde haar benen open. Deze handeling op zich was al erg erotisch voor haar.
Strelend maakte hij haar nog geiler dan ze al was. Speelde met haar schaamlippen door zachtjes te strelen en af en toe een kusje te geven. Ze wou meer, merkte hij dat dan niet? dacht ze. Tuurlijk wou hij haar meer geven maar het hoorde bij het spel dat ze speelden. Langzaamaan en haar bijna smeken om meer was vandaag zijn tactiek. Ze zat botergeil op haar keukenstoel. Hij bleef haar maar plagen, hij streelde zachtjes haar liezen afwisselend met haar venusheuvel, blies soms net bovenaan haar schaamlippen, kuste en gaf korte likjes. Hoelang zou ze dit nog volhouden?
Telkens ze dacht ja, daar, ja daar, ja daar! ging hij plagend over naar een ander plekje. Hij wist hoe hij haar plekjes kon bespelen.
Ze voelde zich precies in een andere wereld, de genotswereld.
Hij wisselde het strelend plagen af met langere likjes. Oh kreunde ze heel zachtjes, terwijl ze in zijn haar wreef.
Hij likte nog steeds plagend en uitdagend. Hij opende met zijn vingers nog een beetje meer haar schaamlippen en kuste opnieuw. Dit keer waren het meer diepgaande kussen met en kort likje.
Ondertussen zat ze bijna op het puntje van haar stoel met de benen open.
Hij merkte op hoe vochtig ze al was geworden en ging een versnelling hoger, hij keek haar aan en lachte, ze genoot hier duidelijk van.
Hij opende nog iets meer haar schaamlippen en likte aan het bovenste puntje waar deze lippen ontstonden, net boven haar clitoris, haar favoriete plekje en wisselde langzaam af met snellere likjes. Hij hield haar billen vast, zijn hoofd tussen haar benen terwijl hij haar likte en ze streelde ondertussen zijn haren.
De schaamlippen open houden met de ene hand en de andere haar billen ging hij nog een stapje verder. Hij zette wat meer druk zodanig dat ze het inwendig nog meer ging voelen.
De hand die haar billen vast had verplaatste hij en hij streelde haar zachtjes. Door de natte brei duwde hij het topje van zijn wijsvinger zachtjes naar binnen. Ze kronkelde, hij zette haar in vuur en vlam. Ze wou het veel sneller maar hij bleef zich aan zijn plan houden zodat ze echt ten volle zou genieten. Hij likte verder, speelde met zijn tong en bewoog zijn wijsvinger heel zachtjes. Even opende ze haar ogen om te zien of ze het niet droomde maar het was de zalige realiteit. Hij bracht zijn vinger verder naar binnen en bewoog deze op en neer, net niet terug uithalen. Hij deed het eerst erg langzaam en versnelde het tempo. In en uit. In en uit.
Ze voelde haar lippen trillen en haar ademhaling werd zwaarder, och kreunde ze zachtjes van genot. Hij deed verder, ze was dichtbij een orgasme en besloot om het haar nu te geven, ze had er al lang genoeg op gewacht.
Hij voerde het lik tempo nog meer op en in de vingerbeweging zat er nu een duidelijke vingertempo. Ze ging nog meer trillen en gaf haar volledig over aan het moment. Ze beleefde een innig groots orgasme...
Wat voor zalig moment beleefde ze in haar eigen keuken op die stoel!
De kerk is prachtig, het geluid van de muziekinstrumenten komen extra binnen door de akoestiek. Wat ziet hij er weer geil uit, ohh...mag ik wel zo denken in de kerk? 🤭

 

De dirigent zat strak in het pak en al snel was ik aan het fantaseren hoe ik zijn eigen dirigeerstokje onder handen zou nemen.

Hoelang zou hij het volhouden om zijn instrument te bespelen vooraleer hij in de fout zou gaan?

Al spelend op zijn piano hem pijpen en horen wanneer hij het te moeilijk zou hebben om zich te concentreren op muziek maken én genieten.

Telkens ik hem zag kwam deze geile gedachte voorbij: Hij piano spelen terwijl ik hem een blowjob gaf.

Mijn fantasie sloeg op hol en al gauw zag ik taferelen in de kerk tijdens de offerande, in zijn klaslokaal tijdens de pauze, in het directeursbureau, bij me thuis, …

 

Zou hij ook deze fantasieën hebben en kunnen we deze samen beleven?

Tijdens de aansluitende receptie hoopte ik daar achter te komen…
Zou hij ook deze fantasieën hebben?

En kunnen we deze samen beleven? Tijdens de aansluitende receptie hoopte ik daarachter te komen....

 

Het volk stroomde toe, de drank en hapjes vloeiden rijkelijk. Ik ontmoette nieuwe mensen waar ik een praatje mee maakte. De belangrijkste gast van de avond, althans voor mij dan toch liet op zich wachten. Mensen wilden hem aanspreken over het mooie concert, over toekomstige feestjes waar ze muzikale begeleiding bij willen, ...

Het wachten duurde lang maar ik zag hem al naderen in de verte. Hij keek rond, het leek alsof hij dacht "waar staat ze?"

Zijn gevoelens had hij nog nooit laten blijken, integendeel hij duwde ze zoveel mogelijk van hem weg in de hoop dat het wel zou over gaan.

Ze versterkten het nog meer en hij miste de fysieke aantrekkingskracht.

Tuurlijk wil hij deze fantasieën samen beleven.

Alleen wist hij niet wat te doen, luisteren naar zijn ware gevoelens of deze negeren en wegduwen. Telkens hij haar zag kwam de passie naar boven. Hij kon het niet meer ontkennen, er was meer aan de hand. Maar wat dan? Het was een zoektocht die hij moest aangaan, ook al had hij schrik voor veranderingen en om mensen pijn te doen.

Alsof ze iets in hem diep vanbinnen wakker maakte en ze net dezelfde fantasieën deelden.
Alsof ze iets in hem diep vanbinnen wakker maakte en ze net dezelfde fantasieën deelden.


De ideetjes kwamen spontaan en de scenario's werden besproken en beleefd. 

Sommige waren zo waanzinnig lekker dat ze gewoon werden herhaald. 

Seksuele chemie was het elke keer weer. 

Zelfs van op afstand, de vlinders van seksualiteit kriebelden in de buik. 

De voorstelling van het mogelijke spel gaf een extra dimensie. 

Maar ook zonder voorbereiding was het resultaat uitmuntend. 

Ingespeeld op elkaar om te verwennen. 

Hij genoot van de vrouw te laten genieten van de start tot het hoogtepunt. 

Zijn vingers verkenden het lichaam, bewerkten elk plaatsje die voor beroering zorgde. 

De routekaart van ‘Breng het lichaam naar het hoogtepunt‘ werd gevolgd.
De vrouw – schoolbanken – kussen:

 

Ze was in gedachten verzonken en de eerste kusherinnering kwam terug naar boven

Hoe ze samen met haar eerste vriendje aan het kussen was onder de schoolbanken.

Over de middag stond er een klaslokaal open en glipten ze naar binnen, gingen onder de schoolbanken achteraan zitten

Hij stak een plukje van haar haren achter haar oor en gaf een vlugge zoen op haar mond.

Samen giechelden ze en hij gaf haar er nog eentje.

Al snel kwamen ze tot hun eerste tongkus.

De kriebels gierden door hun lijf.

Extra kriebels ook omdat de pauze bijna over was en ze moesten opletten dat de juf terug het lokaal binnenkwam…

Volgende week is er een reünie van hun jaar, ze had al opgevangen dat ook hij nog vrijgezel is.

Zou hij het nog herinneren dat ze betrapt waren door de juf?
De vrouw/passant – Auto – strelen:

Vrijdagavond op de snelweg aanschuivend in de file, op weg naar huis na een vermoeiende week.

Ze had haar lievelingskleedje aan en keek naar de auto’s rond haar en hun chauffeurs.

De file bleef maar duren, muurvast stond ze daar.

Saai! Saai! Saai! Dacht ze

Tot ze ineens die knapperd naast haar in de gaten kreeg, ze kreeg het ineens heet.

Van waar komt dit gevoel? vroeg ze haar af

De man keek haar aan met een zwoele blik en ze lachte naar hem en friemelde aan haar kleedje.

Haar hand ging al strelend over haar borst naar haar been en terug zachtjes omhoog en raakte sensueel haar lies en het was alsof hij haar aanraakte. Ze had het heet!

De hand bereikte haar slipje, zachtjes raakte ze de stof aan en gleed ze over haar venusheuvel.

Met de vingers verkende ze de slip en voelde de tere stof en de stoppeltjes die door de stof uit priemden. Ze genoot van de zachtheid, de traagheid van de hand, het verkennen van de venusheuvel, het plagen.

Ze voelde haar lippen opzwellen, haar ademhaling werd zwaarder. De man die haar aankeek knikte. Haar slipje schoof ze opzij en streelde zachtjes en erg langzaam over haar schaamlippen.

Ze genoot van het strelen.

Lange halen maakte ze van boven naar beneden, van onderen naar boven. Ze kon haarfijn voorstellen en voelen wat hij met haar zou doen.

Ze vergat de lange file waar ze in stond en bleef contact zoeken met de man in de auto naast haar.

Wat maakte hij in haar wakker dat ze zomaar in de file met haar poesje zou spelen?

Haar slipje had ze nog niet op die manier aangevoeld en dit zou ze zeker nog uitproberen.

Tuuttuut! Tuuttuut! Tuuttuut!

Ze keek rond en zag ineens dat de auto’s opnieuw gingen rijden.

Waar was haar buurman?
Grenzen/afstand

 

Wekelijks hadden ze een rendez-vous. Door zijn thuissituatie koos hij er voor om een kamer te huren bij ’t Poeperke, kamer 8.

Elke dinsdagmiddag namen ze een iets langere lunchpauze op het werk en hebben ze even seks-tijd.

Zelfs al is het wekelijks, nog steeds verrassen ze elkaar en voelt het nog zoals in het begin.

Hun verbeeldingen werkelijkheid laten worden is iets waar ze telkens naar uitkijken.

Het voelde nu al als een eeuwigheid die twee weken lock-down. Hun avontuurtjes liepen verder door in hun hoofd en via mailtjes fantaseerden ze over mogelijke scenario’s in de toekomst.

Het verlangen naar intimiteit, het aanraken van de huid, het passionele kussen, de hotspots beroeren, begeerte voelen, wilde fantasieën uitvoeren, liefde bedrijven, orgasmes, … ook al was alles op slot, de passie was bij hen niet op slot.

Met zijn partner voelde het bijlange niet zo avontuurlijk en passioneel.

Ze hadden het raden er na maar wie weet met al die coronatoestanden dat er veranderingen op til stonden. Zouden ze nog steeds in ’t Poeperke kamer 8 hun avonturen beleven of zou het dagelijks zijn in hun nieuwe thuis?
Haar bikini irriteerde haar mateloos op het deck van het dure jacht, de zon scheen zó fel.

Even twijfelt ze om het uit te doen, maar wat zou de stuurman daar wel niet van denken....

 

Op het zonnebed ging ze op haar buik liggen, deed haar bikinitopje uit en riep uit wat een verlossing!

Ze dacht: Lekker topless zonnen en nu nog het slipje ook. Zou het zo uit kunnen?

De stuurman keek haar richting uit en met een grote glimlach knipoogde hij

Ook het slipje kriebelde, kon ze het wel uitdoen? Aarzelend ging ze terug neerliggen.

Ze lag op haar buik, dat hij eventueel enkel haar kont kon zien, dat kon toch geen kwaad?

Ze sloot terug haar ogen, maar het irriteerde haar meer en meer en ze bleef er over piekeren.

Al friemelend door het irritante slipje kon ze echt niet genieten van de zon.

Ik doe het gewoon! besloot ze. Ze deed snel haar bikinislipje naar beneden en ging terug liggen.

Ze friemelde even van links naar rechts en ja zo lag ze perfect.

De stuurman zag dat ze ondertussen naakt op het zonnebed lag onder de felle zon. Hij kreeg wel zin in zo’n lekker ding.

Hij ging er naartoe en vroeg of ze wou dat hij haar insmeerde met zonnecrème, dat de zon nu toch wel echt op zijn hoogtepunt stond, euh hoogste punt corrigeerde hij zich.

Ze lachte en zei ja, da’s een goed idee!

Hij spoot wat van de crème op haar schouders en gaf haar spontaan een massage, ze liet het maar gebeuren.

Elk plaatsje moest toch een laagje krijgen tegen de felle zon en hij ging een stapte verder.

Hij taste af hoever hij kon gaan, ze genoot er van en ze hoopte op meer.

Ondertussen smeerde hij de flanken ook goed in en raakte subtiel de zijkant van haar borst aan, ging over naar haar onderrug, haar kont en haar lange benen.

Wat een mooie achterkant! dacht hij en voelde een erectie opkomen.

Mmm, zei ze zachtjes en dacht ondertussen aan wat voor een superhanden hij heeft

Hij kreeg er maar geen genoeg van en ging terug naar haar schouders, haar bovenrug maar vooral de flanken waar hij haar zachtjes ging plagen en meer naar beneden naar haar kont. Er drupte wat van de zonnecrème in haar bilspleet. Oeps! zei hij en ze lachten samen. Smeer het nu daar ook maar uit hoor! zei ze grappend. Ze opende subtiel een beetje haar benen zodat hij er beter bij kon.

Hij masseerde haar bilkaken en tussen haar bilspleet. Oh, mmm da’s lekker! Zei ze

Waarop hij antwoorde: Zal ik verder doen?

Ja, graag! Riep ze.

Hij merkte op dat ze duidelijk meer wou en masseerde verder haar bilkaken en ging telkens iets dieper tussen haar bilspleet.

Je hebt wel behoorlijk gemorst! Grapte ze.

Ja! Sorry, ik was een beetje onhandig, vind je het lekker?

Héérlijk! Smeer het maar goed uit!

Hij besloot om er volledig voor te gaan, ze gaf groen licht dus het kon gewoon.

Vanuit haar bilspleet ging hij naar beneden via de bilnaad en masseerde verder naar haar liezen, raakte nog net niet haar kutje aan. Ze opende nog iets meer haar benen, ze wou echt wel duidelijk meer.

Zijn zwembroek kwam te klein met die harde pik er in, maar besloot toch om hem nog even aan te houden.

Het was niet alleen de zon die heet was, beiden waren ze ook heet.

Zal ik je voorkant ook insmeren? vroeg hij.

Oh ja! reageerde ze meteen.

Ze draaide haar onmiddellijk om, opende even haar open en zag meteen dat hij een erectie had en ze glimlachte en zei: spant het?

Euh ja, zei hij al bloossend.

Je kan hem ook uitdoen zei ze al grappend.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen! Ze keek nog eens op en zag dat hij meteen zijn zwembroek afdeed en welke harde pik hij had. Mmmm! zei ze luidop.

Hij lachte en spoot met de zonnecrème op haar borsten, iets te veel maar hij zou het goed inmasseren.

Ze genoot van de borstmassage, haar tepels smeerde hij ook in.

Hij genoot er van om haar te zien genieten en ging nog een stapje verder, richting haar buik en ook daar had hij teveel crème en smeerde het verder naar beneden.

Hij smeerde net boven haar venusheuvel, haar liezen raakte hij subtiel aan en ging verder door naar beneden om die lange mooie benen van haar ook in te smeren samen met haar voeten.

Ben je niets vergeten? Vroeg ze.

Euh, hoe bedoel je? Reageerde hij

Ze wees naar haar poesje en zei die kan ook verbranden hoor!

Oh ja, inderdaad zei hij.

Hij spoot er wat zonnecrème op en ging ook daar smeren.

Leg er maar een dikke laag! op proestte ze het uit.

Hij startte met de venusheuvel en zag dat ze terug meer haar benen opende, ging haar schaamlippen zachtjes masseren.

Raakte subtiel haar binnenste schaamlippen aan en hij speelde met zijn vingers, maakte zachte rondjes en achtjes naast de schaamlippen en ging steeds meer naar het midden toe, het glijd zo soepel door de crème dacht hij.

Ze kronkelde, ze genoot hier ten volle van.

Hij opende voorzichtig haar grote schaamlippen en masseerde de binnenste, zag dat ze goed vochtig stond en met zijn ene hand masseerde hij haar borst nog wat extra.

Ze krulde haar lichaam. Ondertussen kuste hij zachtjes haar buik en hij rook de geur van de zonnecrème, de zon en de passie. Ging al kussend verder naar beneden en ze zei ik wil je nu!

Hij sloeg zijn been over haar heen en kwam bij haar binnen en stootte eerst zachtjes en voerde het tempo en de hardheid van de stoten geleidelijk aan op tot ze beiden aan een hoogtepunt kwamen.

Wat een goed idee van haar om die irritante bikini uit te doen, die ging ze vaker aan doen bedacht ze zich…
Het was terug zover.
De kleren gingen uit.
Er was even tijd voor genieten.
“Heb je enkele kussens om op te liggen?” vroeg hij
“Euh kussens? Momentje”
Ze kwam terug met een aantal kussens en had geen idee wat hij deze keer van plan was maar het zou vast wel iets leuks zijn.
“Ga maar liggen op je buik met de stapels kussens onder je” zei hij
Ze maakte een hoge stapel met de kussens en ging liggen.
Naast haar zittend gaf hij haar eerst een lichte rug massage.
Ze genoot meteen, zijn handen waren van goud en plezierden haar telkens weer.
Hij raakte haar kont telkens ietsje meer aan en hij opende haar benen.
Telkens hij haar benen opende voelde ze een extra seksuele prikkel.
Zachtjes met zijn vingers masseerde hij tussen haar bilspleet en ging steeds dieper, tot het uiterste punt van haar schaamlippen.
Doordat ze op de stapel kussens lag kon hij er makkelijk bij en voor haar was het extra sensatie.
Hij likte en vingerde haar, zijn tempo kwam steeds sneller en ze kwam een eerste keer klaar.
Ze hield van meerdere keren na elkaar en hij wachtte even zodat ze op adem kon komen.
Hij startte opnieuw met vingeren en ging door tot ze een tweede keer kwam.
Ze lachte en meer dan “och dank je” kon ze nog niet uitbrengen.
Hij zei “nog eens?”
“ja, maar geef me een paar minuten” zei ze.
Een paar minuten later streelde hij met zijn vingers en zijn harde penis bracht hij bij haar binnen, hij hield haar heupen vast wat nog zo’n extra seksuele prikkel veroorzaakte.
Het gleed lekker, hij stootte verschillende keren en terug kwam ze klaar, dit keer samen met hem.
Hij ging naast haar liggen en ze draaide zich naar hem toe, gaf hem een zoen en ging in zijn armen liggen. Nagieten van elkaar.
Wat een geweldig idee had hij met die extra kussens.Copyright @ Tantramassageacademy

All Rights Reserved